tirsdag, desember 23, 2008

GOD JUL


God jul til alle mine bloggvenner! Her ett bilde av min yngste Maja og det nye tilskuddet vårt, Max.
Takk for stemmer:)

lørdag, desember 20, 2008

Elisabeth



Nå nærmer det seg med stormskritt til avstemningen i Frøken Norge. Elisabeth har lagt ut web film som du kan se her :
http://www.seher.no/media/player/lightbox.php?categoryId=1005376

For å stemme via sms sender du FN36 til 1901

søndag, desember 14, 2008

En valp til jul!


Mannen min har lenge ønsket seg en turkammerat, og nå er den kommet hjem. Den er 10 uker, er en blandingshund, laika, elghund og labrador. Som dere ser er det mest labrador i den.
Hunden heter Max, og er så søt og koselig.

I dag startet vi dagen kl 06.00, da var det tid for å tisse. Jeg trodde det ville bli en urolig natt nå den første natten, men det ble det ikke:)Max har sovet i hele natt:)
Da gjør det jo ikke noe om det blir tidlige morgener..

Ha en fin 3.søndag i advent folkens.

fredag, desember 12, 2008

Jeg fant den!:)




The blog invests and believes the PROXIMITY - nearness in space, time and realationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut,even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers!Deliver this award to eight bloggers who must choose eightmore and include this cleverly written text into the body of their awards.”
“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres”.

Det er så lenge siden jeg har blogga at jeg nesten hadde glemt hvor jeg skulle finne den henn... Så travelt det har vært i denne førjulstia har jeg ikke værte med på før.
Men- i dag fant jeg en herlig gave fra Monica. Den må jeg jo vise frem. Tusen takk. Jeg gir den videre til Grip dagen, Hobby meg her, Rose, Gunhild,Heimdalhagen,Randi,Bak en sky og Hedvig. Jeg gir den også selvfølgelig tilbake til Monica.

Ha en fortsatt fin adventstid, jeg kommer sterkere tilbake:)