mandag, august 04, 2008

Symaskina er i gang igjen


Så syr jeg igjen. Det har vært litt spørsmål om vesker, så nå syr jeg slik at jeg kan ha en venninne kveld der de kan få velge seg vesker:)

Denne sydde jeg to av, en til Fredrik og en til Tobias. De er innom her nesten hver dag, og de ble veldig glad for å få seg gymbager. Stoffet til disse fant jeg i en restekurv, og det passet ypperlig til guttene da det er piratstoff.

Denne vesken har jeg foret med imitert skinn. Synes denne ble sprek og fin i fargene..Flere kommer etterhvert, både vesker og toalettmapper. har vært litt sein med oppdateringen for jeg har mistet kameraet mitt, og det blir ikke det samme å ta bilder med mobilen:(..

Takk for kommentarer igjen, legg igjen ett spor når du er innom, det er så moro:) Ha en fin uke.

3 kommentarer:

Liv-Toril sa...

Koselig blogg med mange inspirerende bilder. Min symaskin har også vært parkert lenge, men snart skal den fram i lyset igjen. Gleder meg, for det er så mye jeg kunne ha tenkt meg å sy.

Hedvig sa...

Så flotte vesker! Du har blitt kjempeflink! Så et par eksemplarer "live" i går!

Anonym sa...

Hei,Lena! Kom over bloggen din v en tilfeldighet da jeg googlet "hagemøbler" som jeg falt helt for.Lurer veldig på hvor du har kjøpt dem??? Ellers må jeg si du er kreativ, og ble inspirert til å ta frem min egen symaskin:)
Hisen Merete
rananias@start.no